Mi állhat a betegségek hátterében ?

Dátum

Az alábbi kérdéseket érdemes nagyon komolyan venni, hiszen intő jelek lehetnek számodra. Kérlek, válaszolj rájuk nagyon őszintén!

 

Korábban makk egészséges voltál?

• A házi orvost csak hírből ismerted, de egy ideje különböző betegségek és fájdalmak gyötörnek?

• Hiába kezelteted Magad, újabb és újabb egészségügyi problémáid lesznek?

• Régebben egy energia bomba voltál, de mostanában már a napi feladatok elvégzése is komoly próbatétel elé állít?

• Enervált vagy és kedvetlen, pedig egészséges életmódot folytatsz?

• Nem áll örökletes családi anamnézis a háttérben?

• Alvásoroblémáid vannak?

• Sem munkahelyi ártalom (kemikáliák, nehézfémek), mégis a vitaitásod egyre csökken, a betegségek pedig egyre komolyabbak?

☢️ Érdemes elgondolkodnod, nem élsz-e, egy mérgező, bántalmazó kapcsolatban☢️ 

Ha az alábbi mondatok közül több ismerős helyzet, szituáció van számodra, érdemes elgondolkodnod, hiszen a tested már üzen számodra. 

👉 Ha folyamatosan BIZONYTALANSÁGBAN érzed magad a kapcsolatban.

👉 Ha egyfolytában LE VAGY ÉRTÉKELVE, és már úgy érzed, hogy a legegyszerűbb feladatok elvégzésében is KUDARCOT VALLASZ, és mert bár eddig sikeres voltál és kreatív, de újabban „történt Veled valami”, ami miatt nem úgy sikerülnek a dolgok, mint korábban.

👉 A korábbi nagy baráti társaságod „elkopik” a családoddal a KAPCSOLATOD MEGROMLIK, és már szinte csak Ő van neked, aki melletted áll.

👉 Mivel Ő mindig mindent jobban tud, így egyre jobban BEHÚZÓDSZ a csigaházadba, és igyekszel elkerülni a konfliktusokat, hisz nem tudod, hogy aznap épp miből lesz probléma.

👉Amiért tegnap dicséretet kaptál, azért ma BÁNTÁST, és csenddel verést.

👉Erős benned a talaj vesztettség érzése.

👉 Egyértelmű és bizonyítható tettek kerülnek LETAGADÁSRA és kimagyarázásra, a szavahihetőségedet megkérdőjelezi, és már Magad sem vagy meggyőződve időnként a saját épelméjűségedről.

👉 A hozzátartozók, rokonok, BARÁTOK MIT SEM SEJTENEK, hiszen a külvilág és a négy fal közötti életetek teljesen külön tengelyen fut.

👉 A betegségeid, problémáid iránt teljesen ÉRDEKTELEN, EMPÁTIÁT NEM MUTAT, viszont esetleg az orvoshoz elkísér, hogy a külvilág felé a megmentő látszatát fenntartsa, de mindvégig van egy erős bűntudatod felé, és szinte őt kell sajnálnod magad helyett.

👉 Betegségedet, gyengeségedet, elesett állapotodat elbagatellizálja. Úgy érzed, mintha ő volna a szenvedő fél, esetleg Te tartod benne a lelket, vígasztalod.

 

Szinte rémisztő, hogy ezeket a helyzeteket így leírva látod, igaz?

 

Mintha valaki csak belelátna az életedbe… Pedig semmi varázslat nincs ebben. Ez egy séma, ahogy az életben sok minden egy adott mintázatot követ, úgy a narcisztikusok viselkedése is. De ezzel máris előnyben vagyunk.

Amint ismerjük a másik működését, közelebb kerülünk a megoldáshoz, azáltal pedig önmagunkhoz!

Mindenből van kiút!

Jó felismerést!

Ha pedig, úgy érzed segítségre van szükséged, fordulj hozzám bizalommal!

” A coach segít eljutni onnan ahol vagy, oda, ahol lenni szeretnél. „

Huszák Regina

Még több
bejegyzés